Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Το Μέλλον της Ελλάδος

 


 Η Eποχή της Ελλάδος

Το πεπρωμένο της Ελλάδος ξεκινάει από πολύ παλιά. Από τον Τρωικό Πόλεμο, τότε που το ηρωικό γένος των Ελλήνων ξεκίνησε μία εκστρατεία Ανατολικά για να πάρουν πίσω την κλεμμένη ομορφιά μαζί με την τιμή και την αξιοπρέπεια για την όρθια ανθρωπιά του Homo Sapiens.

Η Έλαφος Ελλάς, Πέτρα Γη Εστία και Φως

 ‘Όποιο κόμμα και να είναι στην εξουσία, η Ελλάδα είναι μία διαχρονική αξία και αβύθιστο σκάφος Ναυαρχίδα.

 Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και κατεβαίνουν,  η Ελλάδα  μένει στην καρδιά μας ως  μεγάλη αγάπη, σημείο αναφοράς και η Ιθάκη  Πατρίδα.

Οι Έλληνες  με όλα τους τα λάθη ύψωσαν το κάθετο κατάρτι της υψηλής  νοημοσύνης  στο οριζόντιο επίπεδο της Λεμουρίας  και της Ατλαντίδας μέσα από ένα επικίνδυνο ταξίδι  περιπέτεια της  Συνείδησης  ταξιδεύοντας στην κοσμική θάλασσα της  Άγνωστης Ποσειδωνίας 

 Αλλάζουν πολλά γρήγορα και ταχύτητα.

 Τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια, η Ελλάδα, ως Αλκίνοος Πολιτεία θα έχει τα ηνία της παγκόσμιας ηγεσίας ως κέντρο συναισθηματικής ψυχικής πνευματικής και φυσικής υγείας όλου του πλανήτη κρατώντας το Σπαθί της Ελευθερίας. Ο Ηρακλής  πιάνει το  ταχύτατο Ελάφι  της Αρτέμιδος χωρίς  να το πληγώσει και το αφήνει Ελεύθερο να τρέχει σε πράσινα δάση και όμορφες καινούργιες Πόλεις και  Πολιτείες  μαζί με  δίκαιους και ενάρετους Ανθρώπους  Φαιάς Ουσίας.

 Να έχετε εμπιστοσύνη στην ομορφιά στην αισθητική στην ηθική και την ανδρεία με γνώση και αυτογνωσία.

 Είναι η μόνη Σωτηρία για τον  Όρθιο Άνθρωπο με Ευφυΐα και Σοφία

Σύγχρονα Ομηρικά Έπη σε σύγχρονη Ερμηνεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ Ομηρούπολη Ονειρούπολη